kockduell

 

Vill du göra något kul tillsammans med dina kollegor eller vänner? Då är kockduellen något att prova! Här är ni välkomna att lära er laga stilrena rätter med höga smaker tillsammans med våra kockar.
 

Duell 1

Våra kockar presenterar kvällens program och meny/råvarukorg, medan ni blir bjudna på en fördrink. Därefter delar ni in gruppen i lag. Måltiden lagar ni själva under handledning av våra kockar. Ni lagar förrätt, varmrätt och dessert som ni sedan lägger upp på tallrik, både till er själva och till juryn som består av kvällens personal.
 

Duell 2

Här låter vi kreativiteten flöda, det finns inga gränser på hur man lagar sin mat. Här erbjuder vi ett brett utbud av råvaror, där ni frivilligt väljer ut vad ni vill laga er rätt med. Var och en lagar sin rätt som så småningom ska bilda ett buffébord, där man tar del av andras rätter. Under måltidens gång utser man gruppens stjärnkock genom att lägga sin röst på den rätten man gillade bäst.

Ni bör vara mellan 10 och 20 personer. Kockduellen går att kombinera med öl,vin, kaffeprovning. Är det så att ni har egna förslag på hur ni vill utföra er kockduell så är de välkomna.

Pris per person 450:- exkl. moms
Maten serveras med vin alt. öl eller cider